Thursday, December 15, 2011

lalalalaa

kaka lisa <3
luving you sO sO much !!
tenkiu yaa sis <3
HAHAHA ~
i like this blog ~
hehehehe :D

#muahkananmuahkiri#

Wednesday, December 14, 2011

hate u damn much !!

ermmm ~
lame da ta update .. macam ne ley terdetik nk update pon tataw laaa :(
rini syada sedeh sgt ~
tataw la kenapa ..
dalam masa yang sama ..
syada malu kat membe si capital 'A'..
macam mana laa dya bole bace mesej syada n si capital 'A' ..
malu  kodd ~
then dya cakap
lelaki ta suka gurl mesej pendekpendek !!!
syada terasa kodd ;'( ...
maafkan saia sygs .. saia ta sengaja nk taip pendek2 .. dah memang itu stail saia ~

Tuesday, December 6, 2011

sayang kamu ketadketad !!

sedehnye saia :'(

erm .. ta tahu la kenapa syada rase sedeh sangat ngn dya .. tapi.. syada ngn dya dah tade apaapa ...syada malas nk cakap banyak .. syada hope dya hapyy la dengan gadis baru dalam hidOp dya uh .. <3
hermm .. awak .. walaupun saia ngn awak dah tade apaapa hubungan saia tetap anggap awak kawan saia taw :)
awak jangn lupa saia pulak taw ~
walaupon si capital 'A' da rebot haty syada dari kamu.. saia nak kita tetap jadi kawan taw .. tuhan ta suka kalaw umat dya bergadoh .. jadi .. syada nak sgt kita boleh jadi kawan macam firstTIME kita kenal dulu .. tapi .. hati syada da tak boleh datang dekat kamu lagi ASRI SANUSI ingat ye awak .!! kini syada dah ada AMIR FAKHRI ... harap korang suma enjoyed la apa yang syada cakap ni yew !! ini hanya luahan hati syada jerk ~

Monday, December 5, 2011

adOi ! terkantoi suda !

alamak !! itu je kate yang bole terkeluar kat mulot syada ~
KANTOI !!
syada baru je nk suprise kan dye .. tapi .. kantoi plak .. hmm :(
syada tgk si capital 'A' ni cam mara syada jerk .. ala .. sory la sayangs .. <3
ta sengaje nk bikin kamu mara .. smile ye sygs :)
syada sayangs kamu si capital 'A' .. mMuuahhxx <3 <3

thankzz too all my huny bunny yang da tolong syada cantikkan blog ni ..

mya n eka .. tenkiu sayangs yer .. bcoz da tlg buat blogg syada ni.. n u are the first mya .. hahaha .. nk tahu kenape ? bcoz .. kamu yang tolong cantikkan laman blog saia .. HAHA ..!! hari ni syada rase epy sangat .. sebab korang da tolong syada yang BlUr :P ni !! hehe ... jasa korang syada kenang sampai mati ye sygs !! muah pipi kanan n kiri ok .. <3 <3

hope u all enjoyed !!!!

Sunday, December 4, 2011

hye .. all my followers .. rini fist time syada buat blog .. huhu ,.. maafla la law blog syada burok !
pertama kali buat !! insyaalah pas ni pasti ok punye blog syada ,, HAHA !!!